Online offerte en afspraak 24/24

AD zorgt voor een “pasklare” afspraak in functie van uw behoeften.

Wij verbinden ons ertoe u te ontvangen en aan uw auto te werken, op het tijdstip dat u het beste past. Bij uw AD-garage bent u geen nummer, wij houden rekening met de specifieke behoeften van onze klanten en leveren diensten op maat en verzorgen de opvolging op lange termijn van uw voertuig.

 

Transparante prijzen en interventies

AD voert alleen de werken uit die nodig zijn en brengt u tijdig op de hoogte als er iets verandert aan uw offerte.

Wij zetten ons in voor de transparantie van onze interventies, door samen met u naar de beste oplossing voor uw auto te zoeken en door u systematisch uit te leggen wat er moet gebeuren. Alle werken worden uitgevoerd in overeenstemming met het onderhoudsplan van de fabrikant. Als de werkzaamheden aan uw voertuig ingrijpender zijn dan verwacht, maken we er een zaak van om u onmiddellijk op de hoogte te brengen en we voeren de nieuwe werken alleen uit als u daar de toestemming toe geeft.

 

Behoud van de fabrieksgarantie

Dankzij de expertise van onze monteurs kunnen de AD garages werken uitvoeren met behoud van de fabrieksgarantie.

Bij het onderhoud en de reparatie aan uw voertuig respecteren de AD het lastenboek en het onderhoudsplan van de fabrikant.  Vanaf de eerste dag van de garantie kunt u uw voertuig laten onderhouden bij AD. Zowel voor terugkerende werkzaamheden (bijv. olieverversing, vervangen van filters, remblokken, banden) als voor andere technische ingrepen zonder dat u zich zorgen moet maken om de fabrieksgarantie te verliezen.

Multi-merk herstelling

AD brengt alle know-how die te maken heeft met het onderhoud en de herstelling van auto's samen onder één dak. 

Binnen het netwerk van de AD-garages werken professionele monteurs.
Uw remblokken moet worden vervangen?  Uw airco heeft een onderhoudsbeurt nodig? Wat er ook moet gebeuren, bij AD vindt u de juiste vakman die u kan helpen !

 

Wij werken samen met vertrouwde partners voor het onderhoud en de herstelling van uw auto