Wie zijn wij?

AD-garages zijn ware experts op technisch vlak die uw auto onderhouden en repareren, ongeacht het merk, het model of de leeftijd ervan. Het is een netwerk met meer dan 4400 lokale werkplaatsen, verspreid over heel Europa.

Onze monteurs worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van automechanica en -elektronica. De garages van het het AD-netwerk voeren het periodieke onderhoud van uw voertuig uit volgens de exacte voorschriften van het automerk. De fabrieksgarantie blijft dus altijd behouden.

Garage AD Expert

AD Expert-garages zijn werkplaatsen met ervaren professionals, die dezelfde kwaliteit leveren als merkgarages. Zij kunnen alle soorten werken aan, van de eenvoudigste tot de meest complexe, waarvoor een doorgedreven expertise en gesofisticeerde apparatuur nodig zijn. Ze geven een nieuwe dynamiek aan het beroep omdat ze investeren in hoogwaardige technologische en menselijke middelen, waardoor ze gegarandeerd de beste service kunnen bieden aan automobilisten.

AD-GARAGE

AD-garages zijn zowel generalisten als specialisten, en u kunt er evengoed terecht voor het periodieke onderhoud als voor meer technische interventies aan uw voertuig, ongeacht het merk en model.

Ontdek ook:

Wij werken samen met vertrouwde partners voor het onderhoud en de herstelling van uw auto