De grootste merken van onderdelenfabrikanten, maar ook andere belangrijke dienstverleners in de automobielsector volgen ons en ondersteunen het AD-netwerk.

3M

Het 3m-gamma voor autoschadeherstel biedt een reeks oplossingen die deel uitmaken van het volledige carrosserieherstelproces. Concreet betekent dit dat er minstens één product van 3m is voor elke stap in het werkproces, vanaf het punt dat het voertuig binnenkomt voor reparatie in de carrosseriewerkplaats, tot het wordt teruggegeven aan de eigenaar.

Bekijk de website


Sinds 1912 is Beru de specialist in ontstekingstechniek en koudstarttechnologie van eerste montage-kwaliteit voor dieselmotoren. Beru-producten (bougies en gloeibougies, bobines, bougiekabels en sensoren) zijn verkrijgbaar bij Federal-Mogul.

Bekijk de website


De auto-onderdelenafdeling van Bosch heeft een breed scala aan diagnose-apparatuur en materieel voor werkplaatsen en onderdelenspecialisten, evenals een compleet assortiment onderdelen voor alle voertuigen: nieuwe onderdelen, reparatieoplossingen of ruilonderdelen.

Bekijk de website


Het assortiment van Chigaco Pneumatic, dat synoniem is voor betrouwbaarheid, onderhoudsgemak en flexibiliteit, omvat hoogwaardige gesmeerde schroef- en zuigercompressoren en luchtbehandelingsapparatuur die ontworpen is om de productiviteit te maximaliseren. De onmisbare bondgenoot van uw garage of carrosserie.

Bekijk de website


Delphi, een wereldwijde leverancier van auto-onderdelen, ontwikkelt al meer dan een eeuw innovatieve technologieën voor veiligere, schonere en beter geconnecteerde voertuigen. Hun DNA zit in al onze onderdelen voor de auto-aftermarket: chassisonderdelen, technische onderdelen en dieselinjectie.

Bekijk de website


Het merk Facom, heeft als waarden passie, uitmuntendheid, nabijheid en service en is voortdurend op zoek naar innovatieve gereedschapsoplossingen zodat haar klanten mee zijn met de technologische ontwikkelingen. Meer dan 60 % van het Facom-gereedschap wordt in 10 fabrieken in Europa gemaakt.

Bekijk de website


De Bilstein-groep (febi, SWAG en Blueprint) is een van de wereldleiders in de sector van niet-merkgebonden reserveonderdelen en biedt reparatieoplossingen voor auto’s, bestelwagens, vrachtwagens en bussen. Dankzij deze synergie beschikken we over een aanbod van meer dan 47 000 artikelen in Europese onderdelen (febi), Aziatische onderdelen (Blueprint) en onderdelen voor vrachtwagens en bussen (febi).

Bekijk de website


Ferodo, opgericht in 1897 en leverancier van 's werelds grootste fabrikanten, biedt reparateurs een compleet assortiment remmen: remblokken, remschijven, kits, hydraulische remmen, remklauwen en remvloeistof. Ontdek de voordelen van de Eco-Friction-technologie op onze website: het is groener en veiliger!

Bekijk de website


Gates is toonaangevend op het vlak van krachtoverbrenging en vloeistofoverdracht, en biedt u producten en diensten van OE-kwaliteit. Onze klanten waarderen de voordelen van onze complete gamma's voor bestelwagens, lichte vrachtwagens en trucks.

Bekijk de website


LuK is de uitvinder van de zelfnastellende koppeling (SAC) en het tweedelig vliegwiel waarmee één op de vier voertuigen ter wereld is uitgerust. LuK richt zich op het ontwikkelen van oplossingen voor de automobielsector van morgen, zoals de versnellingsbak met dubbele koppeling.

Bekijk de website


De MANN+HUMMEL-groep, een van de marktleiders op het vlak van filters, stelt 16 000 mensen tewerk op 60 locaties over de hele wereld en genereerde in 2014 een omzet van 2,8 miljard euro. De belangrijkste autofabrikanten maken gebruik van MANN-filters.

Bekijk de website


Monroe®: de specialist in ophanging. Een merk dat al sinds 1916 bekend staat om zijn ophangsystemen. Momenteel bestaat ons assortiment uit schokdempers, veerpoten, veren, veerbollen, stofkappen en balgen en gasveren.

Bekijk de website


Sinds 1919 biedt Moog het grootste assortiment chassisonderdelen op de markt aan. Moog-onderdelen worden uitvoerig getest zodat ze gegarandeerd even goed of beter presteren dan originele onderdelen. Op het Moog-gamma geldt een garantie van 3 jaar. 

Bekijk de website


NGK-NTK is 's werelds grootste fabrikant van bougies, gloeibougies, bobines, hoogspanningskabels, lambdasondes en temperatuursensoren voor de automobiel-, tweewieler-, motor- en maritieme markten.

Bekijk de website


Philips automotive is 's werelds grootste leverancier van lampen voor de auto-industrie. Technische innovatie, veiligheid en comfort hebben van Philips een toonaangevende leverancier gemaakt voor de autofabrikanten die bijna een op de twee auto's met onze producten uitrusten. 

Bekijk de website


Purflux, dat werd opgericht in 1956, is een internationaal merk, erkend over de hele wereld. Met 60 jaar ervaring staat het merk Purflux nu synoniem voor originele kwaliteit en innovatie.

Bekijk de website


Als leverancier van 's werelds grootste autofabrikanten biedt SKF een breed scala aan reserveonderdelen voor bestelwagens, lichte vrachtwagens en trucks.  De onderdelenkits van SKF staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en kunnen overal worden ingezet, van de motor tot het chassis tot het aandrijfsysteem en de wielnaven.

Bekijk de website


Tenneco is een wereldwijde speler op de eerste montage als op aftermarket. Monroe®: de wereldwijde specialist in schokdempers , veren, ophangingsonderdelen en gasveren. Walker®: de expert op het gebied van uitlaatsystemen met zijn gamma dempers, katalysatoren en roetfilters.

Bekijk de website


TH Turbos, een onderdeel van de TH-groep, is de grootste turbospecialist van Europa. Al veertig jaar doen onze klanten een beroep op onze kennis en ervaring. Tot nu toe hebben we meer dan een miljoen turbo's verkocht, wat van Turbo's Hoet de "nummer 1 in turbo's" maakt.

Bekijk de website


Valeo service kan bouwen op de expertise van de Valeo-groep op de eerste montage-markt en biedt meer dan 30 000 artikelen in 14 categorieën voor personenauto's en vrachtwagens. Het erfgoed van industriële en technologische knowhow maakt van Valeo uw voorkeurspartner. Vertrouw op de specialist!

Bekijk de website


Walker®: de expert in uitlaatsystemen. Wereldwijde leverancier van uitlaatsystemen van originele kwaliteit. Door hun geavanceerde technologie kunnen zij zowel de autoconstructeurs als de vervangingsmarkt voorzien van de meest innovatieve producten zoals geluiddempers, buizen, katalysatoren, roetfilters en accessoires.

Bekijk de website


Wynn's formuleert en produceert oplossingen voor de bescherming van mechanismen en het milieu. Wynn’s is vooral actief op het vlak van essentiële additieven voor voertuigen (bestelwagens en vrachtwagens), maar heeft ook een reeks producten die gebruikt kunnen worden in werkplaatsen. 

Bekijk de website

Wij werken samen met vertrouwde partners voor het onderhoud en de herstelling van uw auto