Dankzij de expertise van onze monteurs kunnen de AD garages werken uitvoeren met behoud van de fabrieksgarantie.

 

Bij het onderhoud en de reparatie aan uw voertuig respecteren de AD het lastenboek en het onderhoudsplan van de fabrikant.  

Vanaf de eerste dag van de garantie kunt u uw voertuig laten onderhouden bij AD. Zowel voor terugkerende werkzaamheden (bijv. olieverversing, vervangen van filters, remblokken, banden) als voor andere technische ingrepen zonder dat u zich zorgen moet maken om de fabrieksgarantie te verliezen.

 

In elke AD-garage werken wij volgens het lastenboek van de autofabrikant en met originele onderdelen of onderdelen van gelijkwaardige kwaliteit, wat betekent dat de garantie van uw auto blijft gelden.

U bent dus niet langer wettelijk gebonden aan de concessiehouder voor uw onderhoud of herstellingen. Uw auto blijft onder garantie, zo staat het in de wet*. 

* de wet is van toepassing vanaf de eerste dag dat het voertuig is geregistreerd, voor al uw onderhouds- en herstellingswerkzaamheden, inclusief geplande onderhoudsbeurten.
 De wettelijke garantie van 2 jaar door de fabrikant, die eventueel gratis werd verlengd, blijft behouden, zelfs als deze handelingen buiten het goedgekeurde netwerk van de fabrikant worden uitgevoerd. Deze handelingen moeten worden uitgevoerd in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikant. Fabrikanten kunnen zich het recht voorbehouden om werkzaamheden van het volgende type uit te voeren binnen hun goedgekeurde netwerk: technische terugroepacties, gratis onderhoud, werkzaamheden onder garantie.
Mogelijke uitbreiding van de wettelijke garantie van overeenstemming, overeenkomstig punt 69 van de aanvullende richtlijnen (2010/c 138/05) betreffende verticale beperkingen in overeenkomsten voor de verkoop en herstelling van motorvoertuigen en voor de distributie van reserveonderdelen voor motorvoertuigen – PB EU – 28/05/2010.

Wij werken samen met vertrouwde partners voor het onderhoud en de herstelling van uw auto